Hellinger Intézt Magyarország

Család- és rendszerállítás

Családállítók

Családállítók

Ezen az oldalon kiválaszthatja az Önhöz legközelebbi családállítót.
A részleteket - időpont, helyszín és a jelentkezés módja - a családállítók személyes honlapján találja meg.
Amennyiben Ön családállító és szeretne az oldalon szerepelni, kérjük írjon az info@hellingerintezet.hu címre.

Ebben a városban keresem:
Bajka Zsuzsa

Bajka Zsuzsa

Család- és rendszerállító vagyok 2008 óta. Nagycsaládosként és pszichológusként elhívatottja vagyok ennek a módszernek, amit annyi éve alkalmazok. Megtapasztalásaimat 2011-ben egy könyvben is megírtam: Élet-, lélek-szemelvények címmel, aminek a felelős kiadója Pálmai Dezső volt. Azóta csak bővíthetném mondandómat, jóval mélyebb és árnyaltabb családállítói élményeimet és eredményeimet. Vagyok még mediátor, test- és traumaterápiát, valamint önismereti tréningeket végzett szakember, személyiségfejlesztő. Jelenleg is képződöm, mint jungiánus terapeuta, hiszen Hellinger csodálója volt a jungi tanoknak is. Hiszek az emberekben és a bennünk lévő gyógyító erőkben és azon vagyok, hogy mindenki járja az általa vágyott útját.

Budapest

+36 30 905 7786

bajka.zsuzsa@t-online.hu

www.szineselet.hu

Csoma Zsuzsanna Éva

Csoma Zsuzsanna Éva

1971. július 20-án születtem. Kabán élek családommal és az ottani Református Gyülekezetnek vagyok az egyik lelkésze. A család- és rendszerállítást a budapesti Hellinger Intézetben tanultam 2008 és 2010 között. Ez idő alatt sikerült megismernem Bert Hellinger, Sophie Hellinger, Dimitris Stavropoulos, Alfred Ramoda Austermann, Louise Bloemen és Rákos Péter módszerét. De legtöbbet mégis Pálmai Dezsőnek köszönhetek, az ő személyisége és tapintatos munkája volt rám a legnagyobb hatással. Csoportjaim résztvevőitől is minden alkalommal tanulok valami fontosat. Megtanultam, hogy az életben nincs visszaút. A fejlődés csak előre visz. Az élmények, a tapasztalatok mindig a tieid maradnak és te mindig az maradsz, amivé ezek formáltak. Megerősödött bennem, hogy amíg nem jártál a másik ember sarujában néhány kilométert, addig ne mondj felette ítéletet. Amig nem tudjuk, hogy mi mozgatja a másikat, miért olyan amilyen, mennyi történet, jó és rossz élmény van mögötte, addig lehet, hogy nem értjük őt, vagy a tetteit. Ha rálátunk a kötésekre, melyek megakasztják életét, ha megnyílik előttünk a valóság, akkor jobban megnyílik a szivünk előtte. Láttam arcokat megszépülni egy-egy ilyen alkalom végére, láttam embereket, ahogy leteszik régóta cipelt terheiket és áldottan mennek tovább útjukon. És ez nekem elég!

Debrecen

+36 30 498 1396

csomazsuzsannaeva@gmail.com

csaladesrendszerallitas.hupont.hu/

Dr. Uzsaly Beatrix

Dr. Uzsaly Beatrix

Győrben élek, fogorvosként dolgozom. Asztrológusként ismerkedtem meg a családfelállítás módszerével. A Hellinger Intézetben Alfred Ramoda Austermann vezetésével szereztem meg a család- és rendszerfelállítói képesítést. Azóta a résztvevők által hozott témákra összpontosítva a családfelállítás módszerével dolgozunk, mint szülő-gyerek kapcsolat, egészségi és párkapcsolati problémák, nehéz élethelyzetek. Helyszín: Győr, Bálint Mihály utca 17.

Győr

+36 96 337 689

+36 70 947 6469

uzsalyb@gmail.com; uzsalyb.hellinger@gmail.com

Volni Vera

Volni Vera

1968-ban születtem Budapesten. Végzettségeim: Családfelállítás - Dr. Peter Orbannál végeztem Bécsben, I Ging (Ji Csing): ZhanDao Akadémián (Schwarzwald) René van Ostennél, Pszichológiai tanácsadás, Paracelsus pszichoterápia természetgyógyász iskola Tübingen Továbbképzések: Bert Hellingernél, Siegfried Essennél, Gunthard Webernél; traumaállítás Prof.Franz Ruppertnél; asztrológia Dr Peter Orbannál; kvantumgyógyászat-"2 pont technika" Kinslow és "mátrixenergetika" Bartlett módszerével; mátrixállítások; "Byron Kathie: The Work" Bernadette Sofskynál; Rebirthing dr. Henner Ritternél; Workshopok Hiah Parknál és számos önismereti/terápiás módszer németországi klinikákon, képzéseken és workshopokon. Tíz éve vezetek családfelállításokat és különböző önismereti, terápiás csoportokat Magyarországon és Németországban.

Budapest, Stuttgart

+36 30 569 2080

volni.vera@googlemail.com

www.csaladfelallitas-volnivera.hu